Bonig es reivindica com a líder de l’oposició enfront de Ciutadans

La líder del PPCV ofereix a Puig “lleialtat” per a tot allò que siga bo per a la Comunitat Valenciana.

Bonig es reivindica com a líder de l’oposició enfront de Ciutadans
Bonig es reivindica com a líder de l’oposició enfront de Ciutadans

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, s’ha reivindicat com a líder de l’oposició del bloc de centredreta a la Comunitat Valenciana, després dels resultats de les eleccions autonòmiques de diumenge. Ha assenyalat que encara que va veure “molt eufòric” el candidat de Ciutadans a la Generalitat, Toni Cantó, el lideratge és del PP i si ell arriba aquesta legislatura a ajudar, “doncs benvingut”.

A més, ha assenyalat que el president en funcions Ximo Puig té al PPCV “per a tot allò que siga bo per a la Comunitat Valenciana” i “no tindrà cap problema de convivència per part del PP sinó tot el contrari, lleialtat i fermesa”. Però Bonig ha afegit que espera la mateixa lleialtat de tornada “perquè aquesta legislatura no ha sigut així”.

Així s’ha pronunciat Bonig abans de presidir la Junta Directiva Regional del partit per a valorar els resultats del 28A i dissenyar la campanya per a les municipals i europees del 26 de maig. Sobre els darrers comicis, ha reconegut que els resultats “no són bons” però el PPCV era conscient que la fragmentació del centredreta els faria mal” i se’ls han anat finalment “tants vots a Vox com a Cs”.

Bonig, que ha reconegut el triomf del Botànic, ha subratllat que el PP s’ha quedat a 4.311 vots d’aconseguir tres escons que permetrien estar parlant hui d’un canvi en el Consell, per la qual cosa s’han quedat “a molt poc”.

També et pot interessar

stats