Bonig questiona la decisió de mantindre les restriccions i reclama els informes que ho recomanen

La presidenta del PP valencià defén que caldrà “injectar diners en vena” als sectors si la situació es manté més temps.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig / Europa Press (Arxiu)

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha demanat aquest dimarts conéixer els informes tècnics que aconsellen mantindre les restriccions implantades a la Comunitat Valenciana per a fer front a la Covid-19. Bonig, en una roda de premsa, ha lamentat haver-se assabentat pels mitjans de comunicació que el president de la Generalitat, Ximo Puig, contempla mantindre les restriccions més enllà del 15 de febrer, en considerar que s'està “en el camí correcte” i que és necessari “persistir i no afluixar en absolut”.

La responsable del PP, a més, ha defés que si les restriccions es mantenen “cal donar diners en vena als sectors que s'obliga a tancar o a limitar la seua capacitat”. Ha advocat també per abaixar-los els impostos de manera “important i significativa. Si no hi ha treball, no es paguen impostos, o si es redueix l'activitat, es redueixen els impostos”, ha plantejat la també síndica del PP a les Corts.

La crítica a les decisions del Consell per a frenar la pandèmia ha sigut més àmplia. Bonig ha preguntat “per a quan els tancaments perimetrals selectius” i quan es faran els tests d'antígens en clíniques veterinàries, odontològiques i farmàcies, alhora que ha demanat la fabricació de llits d'UCI per a alleujar la pressió assistencial.

També et pot interessar

stats