Bonig promet una “revolució fiscal sense precedents” a la Comunitat Valenciana

La candidata del PPCV a la presidència de la Generalitat anuncia rebaixes en l'impost d'habitatge i l'IRPF si governa.

Bonig i Juanma Moreno, a la platja de la Patacona d'Alboraia
Bonig i Juanma Moreno, a la platja de la Patacona d'Alboraia / Juan Carlos Cárdenas (Efe)

La candidata del PPCV a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha promés una “revolució fiscal sense precedents” si acaba governant després de les autonòmiques del 28 d'abril.

Així, Bonig ha anunciat com a primera mesura tipus del 6% al 10% en l'impost d'accés a l'habitatge en funció del preu. A més, ha promés una rebaixa generalitzada en el tram autonòmic de l'IRPF per als valencians que cobren menys de 35.000 euros i a les famílies que tinguen o adopten un fill.

La presidenta dels populars valencians ha llançat el primer anunci estrela del seu programa en un acte de precampanya a la platja de la Patacona d'Alboraia juntament amb el president d'Andalusia, Juanma Moreno. 

Anteriorment, ja va avançar altres mesures com l’eliminació tant de l'impost de successions i donacions “per a no haver de pagar dues vegades per l'esforç i treball de tota una vida” com el de patrimoni. L'objectiu, segons Bonig, és que la Comunitat Valenciana “es convertisca en pol d'atracció igual que Madrid i Andalusia”. “No espantarem cap inversió", ha recalcat.

També et pot interessar

stats