Bonig: "El que intenta fer Pedro Sánchez és més propi de Veneçuela"

La síndica ha assegurat que el PP lluitarà amb tots els instruments legals al seu abast.

Isabel Bonig en la reunió de la gestora del PP a València
Isabel Bonig en la reunió de la gestora del PP a València

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha criticat aquest dimecres l'intent del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de suprimir el veto del Senat als pressupostos generals de l'Estat. La popular ha afirmat, fins i tot, que l’estratègia del socialista no és pròpia d'un país democràtic i que “és més pròpia de Veneçuela”. 

Bonig ha fet aquestes declaracions a l’Ajuntament de València, on ha participat en la reunió de la gestora del PP a la capital valenciana. Al seu parer, Sánchez "per tal de mantindre’s en el poder, és capaç d'utilitzar tots els artificis legals i pactar amb tot el món encara que vaja en contra dels drets dels espanyols. Assistim a un frau de llei per a intentar tapar la boca al PP en el Senat".

D’altra banda, la síndica ha assegurat que el seu partit, amb Pablo Casado al capdavant, lluitarà contra aquesta esmena amb tots els instruments legals que ofereix l’ordenament jurídic. 

“Abans es mirava València amb enveja”



La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana també ha assenyalat en declaracions prèvies a la reunió de la gestora del partit que "abans es mirava València amb enveja i hui com un exemple dels governs del canvi que han sigut un desastre".

Bonig ha reconegut el treball de la gestora i ha assenyalat que els ciutadans "estan veient com hui València està bruta, ha perdut turisme de referència i de qualitat, té un problema de trànsit, i hi ha un abandó de les inversions".

La popular ha criticat la gestió de l’actual consistori en altres àrees com ara l’urbanisme: "Les grans inversions a València les va fer el PP amb l'ajuda d'altres administracions i dels valencians, mentre que hui queden per fer projectes que Ribó no ha sabut desenvolupar com ara el PAI del Grau o el Cabanyal".

També et pot interessar

stats