Bonig insta Ximo Puig que les institucions valencianes deixen de subvencionar "entitats separatistes"

La presidenta del PP considera "inadmissible" que una de les associacions inicie una campanya de suport als presos "secessionsites".

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig
La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig / Les Corts

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha enviat una carta al president de la Generalitat, Ximo Puig, perquè no derive "ni un sol cèntim" a entitats separatistes que, al seu juí, volen "implantar les idees" que ja s'estan imposant a Catalunya. 

Bonig insta Puig a complir "la Constitució i la llei" i promet una iniciativa parlamentària en aquest sentit. 

La presidenta del PP valencià lamenta que la Generalitat, la Diputació de València i l'Ajuntament de València "han donat quasi un milió euros a entitats catalanistes". Així mateix denuncia que Acció Cultural del País Valencià, una de les associacions que han rebut subvencions, ha anunciat una campanya de suport als "presos secessionistes".  

La dirigent popular considera que aquesta iniciativa és una mesura de pressió als jutges. "És intolerable i inadmissible", ha explicat Bonig als periodistes als corredors de les Corts. "No es pot pressionar els jutges amb els diners dels valencians", ha afegit. 

També et pot interessar

stats