Bonig: "Compromís i PSPV sembren la llavor nacionalista que començà a Catalunya"

Acusa el PSPV i Compromís d'utilitzar l'educació per a estendre el germen del nacionalisme que ve de Catalunya.

Isabel Bonig, durant la seua intervenció en la convenció del PP a Sevilla
Isabel Bonig, durant la seua intervenció en la convenció del PP a Sevilla

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha intervingut hui en la jornada inaugural que celebra el PP a Sevilla aquest cap de setmana. Bonig ha aprofitat el seu torn de paraula per a acusar Compromís i PSPV d'utilitzar l'educació com una ferramenta per tal d'estendre el germen del nacionalisme que ve des de Catalunya. Com ja va fer aquest dijous José María Aznar en un acte de la Fundació FAES, 

Bonig ha assenyalat que el nacionalisme català apunta ara cap a la Comunitat Valenciana, una vegada ha aconseguit generar el conflicte polític en la comunitat veïna. Per això, la presidenta del PPCV diu que tot i que el seu partit vol abaixar els impostos i millorar l'economia, el seu principal cavall de batalla ha de ser en aquests moments frenar aquest germen nacionalista que arriba des de Catalunya. "La Comunitat Valenciana serà el dic de contenció per tal de frenar el nacionalisme", ha afirmat la política popular. 

El president del PP, Mariano Rajoy, ha participat en la jornada inaugural d'aquesta convenció i ha plantat una carrasca en un acte amb el qual ha volgut simbolitzar la fortalesa del seu partit. Segons ha dit: "és un arbre dur i molt espanyol i molt bonic". La carrasca ha sigut triat com el símbol de la convenció junt amb el lema "Amb tu creix Espanya". 

En la sessió inaugural de la convenció, un dels encarregats de presentar-la, el diputat Teodoro García, havia explicat que la carrasca clava les seues arrels "com els principis del PP, en el més profund i romanen inalterables".

Cospedal: "Hem de defensar el nostre i als nostres"

Cospedal: "Hem de defensar el nostre i als nostres"

Tot el món estava pendent de quina manera es tractava el cas del màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes. I la resposta ha sigut una imatge clara de suport. Cifuentes ha rebut la salutació i abraçada del president del Govern, Mariano Rajoy, i de tota la cúpula del PP a l'inici de la convenció nacional.

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha cridat hui a tancar files en el PP i ha demanat a tots els populars que defensen els seus principis i les seues banderes i que no es deixen avassallar. La secretària general dels populars també ha dit: "hem de defensar el nostre i als nostres". A més, ha recordat que el PP és l'adversari a batre per tots i que hi haurà joc brut per a tractar que els populars arriben a la cita amb les urnes de 2019 desmoralitzats i cansats, però ha advertit que no ho aconseguiran perquè tindran enfront la unitat infrangible del partit. 

També et pot interessar

stats