Bonig assegura que la pròrroga dels pressupostos suposaria el “fracàs del Botànic”

El Consell ha deixat la porta oberta a mantindre els actuals comptes autonòmics per al pròxim exercici.

VÍDEO | Bonig assegura que la pròrroga dels pressupostos suposaria el “fracàs del Botànic”

“Seria el fracàs del Botànic”. Així ha valorat la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, les declaracions del conseller d’Hisenda, Vicent Soler, quan ha assegurat que la Generalitat podria prorrogar els pressupostos d’enguany per al pròxim exercici. 

En una entrevista al 20H NTC, la també síndica de les Corts, qui ja va considerar que els comptes autonòmics de 2019 eren “ficticis”, ha manifestat que no aprovar-los comportaria conseqüències negatives per a tots els valencians i valencianes. 

En aquest sentit, Bonig ha afirmat que l’ajornament dels pressupostos demostra que entre els membres del Botànic no hi ha acord quan s’han de prendre mesures que afecten els ciutadans. 

“Volem que les retallades s’apliquen als privilegis de Ximo Puig i Mónica Oltra, als drets socials dels valencians i valencianes, com han fet fins ara”, ha sentenciat. 

La presidenta del PPCV també s’ha pronunciat sobre l’ajust de 364,7 milions d'euros de la despesa en el pressupost d'enguany. La popular ha assegurat que és “inacceptable que després de quinze dies encara no se sàpiga en què consisteixen aquestes retallades”. 

També et pot interessar

stats