Bonig assegura que el PP "torna a oferir la mà per afrontar la pandèmia"

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha criticat els anuncis de Ximo Puig en el missatge de Cap d'Any.

Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha afirmat que el PPCV “continuarà pensant en el millor per als valencians i ofereix la à per a afrontar a la pandèmia”, després d'assenyalar que coincideix amb el president Ximo Puig quan ha indicat en el discurs de Cap d'any que aquest "ha sigut un any en què ens ha marcat el Covid i el millor ha sigut la maduresa de la societat valenciana”.

Així, la presidenta del PPCV ha agraït “a tots els valencians que han seguit les recomanacions davant la pandèmia, a tot el personal sanitari, a les forces i cossos de seguretat de l'Estat que han treballat i vetlat pel benestar de tots i al personal de serveis essencials.

“El que no puc compartir són els anuncis que sempre fa Puig, perquè el poble valencià no pot viure d'anuncis, necessita realitats”, ha indicat. Sobre aquest tema, la presidenta del PPCV ha dit que el cap del Consell anuncia una inversió europea “que depén de si s'aprova a Europa, i si no arriben els diners la inversió quedarà en l'aire”.

“Hui torne a dir a tots els valencians que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana està al seu costat, que és responsable i que torna a donar la mà. El president parla de pactes, oportunitats i consensos, però rebutja tot el que proposa el PPCV. No importa, nosaltres continuarem pensant en el millor per als valencians i continuarem oferint la mà”, ha recalcat Bonig.

La dirigent popular ha indicat que des del PPCV volen “una educació en llibertat, destinar els diners de quiosquets i assessors a reactivar l'economia, resoldre el problema dels MIR, reforçar l'atenció primària i fer un pla urgent de coordinació amb els 24 departaments de salut que compte amb la sanitat pública i també amb la privada, perquè tots els recursos han d'anar destinats a afrontar la pandèmia”. Finalment, Bonig ha llançat un missatge de per a l'inici de 2021, en què ha desitjat el millor als valencians i que siga un any “de vida i esperança”.

També et pot interessar

stats