Bonig assegura que el PP recuperarà totes les aules concertades que s'han suprimit

La presidenta regional ha dit que César Sánchez, candidat del PP al Congrés per Alacant, haurà de renunciar a la presidència de la diputació.

La presidenta del PP i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, s'ha reunit a Alcoi amb directors de centres educatius concertats
La presidenta del PP i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, s'ha reunit a Alcoi amb directors de centres educatius concertats / À Punt Mèdia

La presidenta del PP i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, s'ha compromés a recuperar totes les aules concertades que s'han llevat si guanyen les pròximes eleccions. Bonig, que s'ha reunit a Alcoi amb directors de centres educatius concertats, ha destacat que hi ha una "demanda social" d'aquest tipus d'ensenyament en tots els nivells educatius.

El PP aposta per un model de "llibertat total i absoluta perquè els pares puguen elegir el col·legi i la llengua en la qual volen educar als seus fills". Segons ha remarcat Bonig, els centres concertats representen el 30% de l'ensenyament a la Comunitat Valenciana. 

Així, ha mostrat la seua preocupació pel projecte de llei que ha presentat el PSOE, que elimina la demanda social, que permet als pares triar i elegir lliurement el centre on volen que estudien els seus fills. "Si s'elimina la demanda social, acaba la xarxa de centres concertats en la Comunitat Valenciana i en tot Espanya", ha avisat Bonig.

Incompatibilitat de càrrecs

D'altra banda, la presidenta del PP ha indicat que César Sanchez, candidat del PP al Congrés per Alacant, haurà de renunciar a la presidència de la diputació, perquè "així ho diuen els estatuts" sobre la incompatibilitat de càrrecs. La líder dels populars valencians ha dit que Sánchez és un "magnífic candidat de número 1" al congrés i ho farà "molt bé" perquè coneix la província d'Alacant.

També et pot interessar

stats