Bonig afirma que la convenció nacional ha permés al PP "donar una imatge d'unitat"

La dirigent del PP deixa la porta oberta a pactes amb Vox a la Comunitat Valenciana, sempre tenint clares "quines són les línies roges".

Isabel Boing, aquest dilluns, durant l'entrevista en el programa ‘El Matí À Punt’
Isabel Boing, aquest dilluns, durant l'entrevista en el programa ‘El Matí À Punt’

La presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha valorat aquest dilluns en El Matí À Punt  la convenció nacional que ha celebrat el PP. Ha dit que ha servit per donar una imatge d'unitat després d'un procés traumàtic. 

Els populars valencians consideren que han eixit reforçats de la convenció. Donen suport al projecte de Pablo Casado i asseguren que cohesiona totes les sensibilitats. Bonig ha defensat que el PP és el "gran partit del centredreta per a liderar aquest projecte" que és fonamental, ha dit, per a la construcció d'Espanya i de la Comunitat Valenciana.

Una convenció que ha permés, segons Bonig, "recordar els principis que el PP sempre ha defensat" i que havien oblidat per a centrar-se en la gestió dins d'una crisi econòmica i amb el problema territorial del separatisme català.

La presidenta regional del PP ha deixat la porta oberta a pactes futurs amb Vox a la Comunitat Valenciana, com a Andalusia, sempre tenint clares "quines són les línies roges", com ara la defensa de la Constitució, de la unitat de la nació espanyola, l'estat de les autonomies, la lluita contra la violència cap a les dones i per la igualtat de drets i obligacions, ha remarcat Bonig.

També et pot interessar

stats