Bonig acusa Puig de pensar en clau partidista respecte a l'avançament electoral

La presidenta del PP assegura que el president de la Generalitat "pensa en mantindre el poder".

Bonig acusa Puig de pensar en clau partidista respecte a l\'avançament electoral
Bonig acusa Puig de pensar en clau partidista respecte a l'avançament electoral

La presidenta del Partit Popular, Isabel Bonig, ha acusat el president de la Generalitat de no pensar en els interessos de la societat valenciana sinó en els del PSPV, enmig de la incertesa per si Ximo Puig avançarà o no les eleccions autonòmiques per a fer-les coincidir amb les generals del 28 d'abril. En aquest sentit, la candidata del PP a la presidència de la Generalitat ha afirmat: "Com més prompte anem a eleccions i els valencians puguen decidir lliurement, millor".

Bonig s'ha pronunciat així en l'acte que el PP celebra aquest dissabte a València, en què s'han reunit dones candidates a les eleccions municipals i en el qual ha participat la candidata a l'Ajuntament de València, María José Català.

En l'acte, les candidates del PP s'han compromés a treballar per la dignitat en el treball de les dones i posar en marxa mesures per a la conciliació familiar i laboral, així com a avançar en la inclusió en les àrees tecnològiques i científiques. El PP ha donat el tret d'eixida dels actes que ha organitzat per a setmana del 8M.

També et pot interessar

stats