Bonig acusa Puig de disparar un 50% la despesa en l'estructura del Consell

Manolo Mata ha assegurat que "la verdadera despesa és continuar pagant els deutes dels castells en l'aire del Partit Popular".

Bonig acusa Puig de disparar un 50% la despesa en l\'estructura del Consell
Bonig acusa Puig de disparar un 50% la despesa en l'estructura del Consell

La presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha acusat el president de la Generalitat, Ximo Puig, de disparar un 50% el que cobra l'"estructura" del Consell que presideix en aquest segon mandat, una situació que qualifica d'"improductiva al cent per cent".

Segons critica Bonig, el nou Consell en comptes de "millorar les condicions laborals o la Formació Professional dual, tal  com defensa el PP" s'estima més  apujar "els salaris i els sous dels col·locats i els alts càrrecs". "

Per la seua banda, el síndic socialista en les Corts, Manolo Mata, ha assegurat que "la verdadera despesa que té el Consell és continuar pagant els deutes dels castells en l'aire que ens va deixar el Partit Popular".

D'aquesta manera, Mata ha contestat en un comunicat les paraules de Bonig i ha acusat els alts càrrecs del Partit Popular d'"empobrir la Comunitat Valenciana i fer-nos perdre tretze punts de renda durant els seus 20 anys de govern".

També et pot interessar

stats