El Bloc dona llum verda al reglament de primàries de Compromís

La coordinadora nacional, Àgueda Micó, ha destacat com és d'important que la ciutadania s’implique en les primàries.

Font: EUROPA PRESS
Font: EUROPA PRESS

El Consell Nacional de Bloc, partit integrat en Compromís, s'ha reunit aquest dissabte a València en sessió extraordinària i ha donat llum verda als reglaments de primàries de la coalició.  Segons ha informat el Bloc, les primàries del mes de març “visibilitzaran la força del valencianisme” amb un procés obert i “radicalment democràtic”. 

La coportaveu de Compromís i coordinadora nacional del Bloc,  Àgueda Micó, ha defensant l’aprovació dels reglaments, que la coalició ratificarà el proper dissabte 9 de febrer en la Trobada de Compromís. Micó ha afegit que “en les properes setmanes viurem a Compromís les primàries de forma intensa i oberta, en la línia de fa quatre anys quan es van apuntar 40.000 persones per a participar en les primàries de Compromís”. La coordinadora ha destacat la importància “que la ciutadania s’implique, perquè és la millor forma de trobar cohesió social i que la gent no se senta desafecta dels partits polítics”. Així mateix ha recordat que la votació de les candidatures es podrà fer de forma virtual i presencial en les meses electorals que habilitaran els diferents col·lectius locals de Compromís.

Joan Baldoví ha remarcat que les primàries de Compromís són “el tret d’eixida per a la mobilització del valencianisme que ha demostrat en les institucions valencianes, locals i supramunicipals, que una altra manera de fer política és possible”. 

També et pot interessar

stats