El Bloc afirma que Més Compromís obligarà el PSOE a fer un pacte d’esquerres

La secretària general, Àgueda Micó, assenyala que la condició serà fer un acord com el del Botànic.

VÍDEO | El Bloc afirma que Més Compromís obligarà el PSOE a fer un pacte d’esquerres

La secretària general del Bloc, Àgueda Micó, ha assenyalat durant el 42 Aplec del Puig, que ha tingut lloc aquest diumenge al monestir de la localitat, que Més  Compromís "eixirà a guanyar en les eleccions generals del 10 de novembre, per a obligar el PSOE a fer un pacte d'esquerres com el del Botànic i no mirar cap a Ciutadans i les altres dretes".

La jornada ha transcorregut en un "clima festiu i de celebració, que ha comptat amb una fira d'associacions i ha servit per a debatre i reflexionar sobre la Unió Europea amb les candidates de Més Compromís al Congrés, Marta  Sorlí, Maria Josep Picó, Clara Ferrando i María José Garcia.

La secretària general del Bloc ha assegurat que el vot a Compromís és "l'únic que garantirà el 10 de novembre que es defensaran els interessos dels valencians i de les valencianes", ja que "sense un Compromís fort a Madrid no hi haurà un finançament just ni les infraestructures que tant necessiten les comarques". 

Per la seua part, el portaveu de Compromís en el Congrés i cap de llista de Més Compromís per València, Joan  Baldoví, ha ressaltat que Compromís és "la formació que millor defensa els interessos dels valencians, i no aquells que només saben onejar banderes cada vegada més grans".

 Prèviament, durant l'Aplec, s'han atorgat els Bloc d'Honor, que enguany han premiat l'associació Filant Vides; la tripulació del vaixell de Santa Pola que va rescatar migrants del Mediterrani, el Nuestra Madre Loreto; i l'històric militant de Castelló, Toni Royo.

També et pot interessar

stats