El Bigotes diu que Rambla li va entregar els plànols del circuit de Fórmula 1 abans de l’adjudicació

Álvaro Pérez ha declarat durant tres hores davant el jutjat que instrueix el cas de les presumptes irregularitats en la construcció del circuit.

El Bigotes diu que Rambla li va entregar els plànols del circuit de Fórmula 1 abans de l’adjudicació
El Bigotes diu que Rambla li va entregar els plànols del circuit de Fórmula 1 abans de l’adjudicació

Álvaro Pérez, més conegut com “el Bigotes”, ha assegurat davant del jutjat que instrueix el cas de les pressumptes irregularitats en la construcció del circuit de Fórmula 1 de València que l’exvicepresident de la Generalitat, Vicent Rambla, li va entregar els seus plànols abans que es realitzara l’adjudicació.

"El Bigotes" ha comparegut a petició pròpia, ja que vol aportar dades concretes sobre les reunions que va mantenir amb l'aleshores president de la Generalitat, Francisco Camps, i l’exvicepresident, Vicent Ramba.

D’aquesta manera, ha afirmat que Rambla li va entregar en avanç els mapes de les graderies del circuit abans de la seua adjudicació i a les quals va accedir l’empresa que presidia, Orange Market.

Durant la seua compareixença, Pérez també ha afirmat que Camps i l'exvicesecretari del Partit Popular de València, David Serra, eren coneixedors de totes les irregularitats que s'estaven cometent.

També implica a Agag, Cotino, Barberá i González Pons

Pérez ha citat una reunió que hauria mantingut amb Jorge Martínez “Aspar” en desembre de 2006, mesos abans de la constitució de l'empresa Valmor, i l'ha intentat implicar en la causa, igual que a Rambla i a Pablo Crespo, considerat com el número dos de la trama Gürtel.

"El Bigotes" ha assenyalat que en la reunió amb Rambla, l’exvicepresident li va facilitar els plànols de les graderies del circuit urbà, la qual cosa demostraria la manipulació en les adjudicacions. A més, ha intentat implicar per aquest mateix motiu a l'empresari Alejandro Agag, a l'aleshores president de Valmor, Fernando Roig, a Juan Cotino, a Gerardo Camps, a Rita Barberá i a Esteban González Pons, així com a dos regidors.

També et pot interessar

stats