El Bigotes demana tornar a declarar en el cas de la Fórmula 1 per a aportar més dades

L‘advocat d‘Álvaro Pérez manté actiu un recurs per a anul·lar la primera declaració perquè es feu sense assistència del lletrat.

Álvaro Pérez, en una imatge d‘arxiu
Álvaro Pérez, en una imatge d‘arxiu / Europa Press

Álvaro Pérez, el Bigotes, un dels caps de la trama Gürtel, ha sol·licitat repetir el seu testimoni al jutjat d'instrucció número 17 de València, que investiga les adjudicacions de les obres per a la construcció del circuit urbà de Fórmula 1. I demana fer-ho per a aportar noves dades que “indubtablement seran necessàries per a aclarir” les actuacions. 

En l’escrit remés per la defensa de Pérez, Javier Vasallo, s’assegura que ara El Bigotes pot contestar de forma més extensa del que ho va fer en en la seua declaració del passat dia 6 de setembre i també “aportar més detall al que van declarar altres testimonis”, com ara Pablo Crespo, considerat el número 2 de la trama Gürtel.

Tot i la petició, Vasallo manté actiu en paral·lel un recurs presentat davant de l’Audiència Provincial per a anul·lar la primera declaració del Bigotes, per haver-se fet aquella sense l'assistència del seu lletrat, “i sota l'advertència que havia de contestar a totes les preguntes que se li formularen” i dir la veritat “encara que el perjudicaren” en altres processos del cas Gürtel.

L‘advocat assenyala que Pérez va efectuar aquesta declaració atabalat, per trobar-se “emmanillat” i “sense espai físic”, una situació que el va dur a contestar de manera “limitada” i sense aprofundir en dades que poden ser útils per a la instrucció. 

També et pot interessar

stats