‘El Bigotes’ acusa González Pons d’estar implicat en la trama Gürtel

González Pons diu que les afirmacions d'El Bigotes són "falses i difamatòries".

VÍDEO | ‘El Bigotes’ acusa González Pons d’estar implicat en la trama Gürtel

L’exgerent de l’empresa Orange Market, Álvaro Pérez, El Bigotes, ha remés una carta en la qual assenyala que el portaveu del PP en el Parlament Europeu, Esteban González Pons, “manava en les adjudicacions i el finançament il·legal” del partit.

La missiva, a la qual ha tingut accés la cadena SER, ha sigut remesa des de la presó madrilenya de Valdemoro a la jutgessa d’instrucció número 17 de València, Carmen García Mingo, qui investiga la peça de la trama Gürtel relativa a les contractacions de la Fórmula 1 de València.

L’exresponsable d’Orange Market, delegació valenciana de la trama Gürtel, lamenta que la magistrada eliminara de la transcripció de la seua declaració la referència que va fer sobre la implicació de González Pons. També acusa l’expresident de les Corts valencianes Juan Cotino, l’exvicepresident de la Generalitat Vicente Rambla i al diputat Gerardo Camps de tindre, juntament amb González Pons i l’expresident Francisco Camps, “veu i vot” per a decidir el “beneficiari de totes les adjudicacions i el finançament il·legal de les campanyes electorals”. Així, ha manifestat que l’europarlamentari estava “assabentat del dia a dia de la gestió de la contractació de les adjudicacions i tot el relacionat amb el circuit de Fórmula 1 igual que Rambla, Juan Cotino o Gerardo Camps”.

D’altra banda, el conegut com El Bigotes ha asseverat que Juan Cotino era “la persona que tenia contacte amb el Partit Popular a escala nacional”.

González Pons diu que les afirmacions d'El Bigotes són "falses i difamatòries"

El portaveu del PP al Parlament Europeu, Esteban González Pons, assegura que les afirmacions d'Álvaro Pérez, El Bigotes, sobre la seua suposada participació en les contractacions de la Fórmula 1 són "totalment falses i difamatòries".

González Pons afirma, en un comunicat, que si haguera tingut coneixement d'algun fet delictiu l'hauria posat en coneixement de la justícia. A més, en el seu escrit explica que no ha ocupat mai un càrrec executiu en el PP de la Comunitat Valenciana i, per tant, no es va ocupar del finançament.

També et pot interessar

stats