Bielsa presenta una candidatura de "consens" per a liderar el PSPV de la província de València

L'alcalde de Mislata vol unir el partit entorn d'un projecte "compartit i transversal", que fuig de les etiquetes de les famílies socialistes

16.12.2021 | Entrevista LNM Carlos Fernández Bielsa

Continua la carrera electoral per a liderar el PSPV-PSOE provincial i l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, vicepresident de la Diputació i membre de l'executiva nacional, ha presentat oficialment la candidatura a València. Una candidatura, ha dit Bielsa a Les notícies del matí, que buscarà el consens i fugirà de les etiquetes.

Bielsa assegura que el seu projecte polític es valdrà de la transversalitat per a ser útil a la societat. "Som una candidatura en positiu i de consens que vol unir el partit entorn d'un projecte compartit, transversal i això és el que estem fent".

El candidat es disputarà la secretaria general del PSPV de la província de València amb Mercedes Caballero, l'actual líder i que ja ha anunciat que es presentarà per a revalidar el càrrec. Sobre Caballero, Bielsa ha assenyalat que és una candidatura "en la qual compartim l'essencial i l'objectiu de continuar defenent el municipalisme, la igualtat, la diversitat i ella decidirà el que fa en els pròxims dies".

Som una candidatura de consens i d'unitat i el que volem és dialogar i compartir un gran projecte i un gran equip amb la vista posada l'any 2023 i les eleccions municipals i autonòmiques

Així ha incidit en el fet que són "una candidatura plural i oberta i no excloent i dogmàtica" i, per tant, "estem oberts a parlar amb qualsevol militant amb la finalitat de demostrar que som un partit útil per a la gent i jo amb Mercedes parle contínuament". "Tots els que vulguen sumar-se a aquest projecte de majories, benvinguts siguen".

Aposta per la via del Botànic

Preguntat sobre l'orientació dels possibles socis de govern, Bielsa ha afirmat que apostarà pels partits socialdemòcrates i progressistes. "Amb Ciutadans no tenim la mateixa idea i concepte de socialdemocràcia, la nostra via en pactes és la via del Botànic".

En la presentació d'anit, l'alcalde de Mislata va estar acompanyat de mig miler de militants. Això demostraria una certa solidesa de la candidatura amb presències destacables com les del president de la Diputació, Toni Gaspar; la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i l'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, que també havia sonat com a possible candidata a la secretaria provincial però que no s'hi ha llançat, fet pel qual Bielsa tindria tot el suport del secretari general, Ximo Puig.

També et pot interessar

stats