Bernabé destaca que el dispositiu de seguretat vetlarà perquè "tots gaudisquen de la festa amb total llibertat"

L'Associació Cultural Puny i Lletra, la Comissió Nou d'Octubre i la Coordinadora Obrera i Sindical (COS) han comunicat manifestacions per a la vesprada del pròxim diumenge

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, aquest divendres
La delegada del govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, aquest divendres / À Punt

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha destacat aquest divendres que el dispositiu de seguretat organitzat amb l'Ajuntament de València per a aquest Nou d'Octubre vetlarà perquè "totes les persones gaudisquen de la festa que tots els valencians mereixen amb total llibertat".

Bernabé, després de presentar els pressupostos generals de l'Estat 2023 per a la Comunitat Valenciana, ha recordat sobre aquest tema que en la Junta Local de Seguretat celebra amb l'Ajuntament de València es van posar en comú l'itinerari de la processó cívica que se celebrarà al matí per a garantir la seguretat i es van atendre les qüestions que li va traslladar el consistori i que s'han anat tancant en comissions tècniques posteriors.

"Esperem i desitgem que siga la festa que tots els valencians mereixen, que la processó cívica transcórrega com una festa i que la Senyera —que ha recordat que ella va portar l'any passat— lluïsca pels carrers de la ciutat", ha assenyalat.

Així, ha remarcat que les forces i cossos de seguretat de l'Estat, junt amb la Policia Local, vetlaran perquè "totes les persones gaudisquen aquesta festa amb total llibertat" a més de garantir la seguretat de les tres manifestacions que s'han comunicat a la delegació per a la vesprada del pròxim diumenge i el recorregut de les quals està consensuat.

Es tracta de la convocada per l'Associació Cultural Puny i Lletra; l'organitzada per la Comissió Nou d'Octubre, que enguany porta per lema 'Guanyem les sobiranies' i, per una altra banda, la de la Coordinadora Obrera i Sindical (COS). Així mateix, a la vesprada també se celebrarà la tradicional Entrada de Moros i Cristians.

També et pot interessar

stats