Benidorm dona llum verda a un pla urbanístic que un inclou vint nous hotels i més de 2.000 vivendes

La iniciativa està projectada damunt de quasi 600.000 metres quadrats ubicats a l'eixida de la ciutat en direcció a Altea

Benidorm impulsa un nou pla urbanístic

Satisfacció a Benidorm (Marina Baixa) pel desbloqueig del pla urbanístic més gran que falta per desenvolupar a la ciutat. És el projecte Eixample-Llevant, que inclou construir una vintena d'hotels i més de 2.000 vivendes. La regidora d'Urbanisme i portaveu del PP a l'Ajuntament, Lourdes Caselles, confia que es puga començar la reparcel·lació al juny o juliol de l'any pròxim.

Són quasi 600.000 metres quadrats que estan ubicats a l'eixida de la ciutat en direcció cap a Altea, just davant de la coneguda com a zona de les discoteques. El projecte estava pendent d'un informe de la Direcció General de Carreteres, que acaba de donar-li la llum verda.

El desenvolupament del projecte continuarà amb l'urbanisme que caracteritza Benidorm, és a dir, edificis de més de 20 plantes per a fer hotels, 1.500 pisos turístics i quasi 800 de caràcter residencial. A més, tambe hi haurà infraestructures i serveis públics. 

La portaveu del grup del Partit Socialista a l’Ajuntament, Cristina Escoda, creu que el projecte “respecta molt l’àrea verda” i preveu una àrea destinada a l’ús docent i una altra a equipament esportiu.  

Tots coincidixen que la urbanització eliminarà la degradació de la zona. Els hotelers creuen que la ciutat ha de continuar creixent i que l'increment de l'oferta hotelera serà bo per a tots.

També et pot interessar

stats