Begoña Carrasco (PP): “Crec que hauríem d’haver estat en les manifestacions feministes”

La candidata popular a l’Ajuntament de Castelló diu que ix “a guanyar” i que l’únic pacte que preveu és “amb la ciutadania”.

Begoña Carrasco en 'À Punt Notícies matí'
Begoña Carrasco en 'À Punt Notícies matí'

Pensa que les manifestacions pel Dia Internacional de les Dones van estar instrumentalitzades i que eixe és el motiu pel qual el PP va decidir no estar-hi present. És l’opinió de la candidata popular a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco. Malgrat eixa afirmació, la popular ha assegurat en À Punt Notícies matí que el seu partit hauria d’haver acudit a aquestes mobilitzacions. “Crec que hauríem d’haver estat en les manifestacions feministes”, ha assegurat.

Una lluita, la de la igualtat entre homes i dones, que per a Begoña Carrasco s’ha d’assolir des de l’educació, tant en l’àmbit familiar com en l'escolar. Per això, ha reafirmat la seua proposta d’un pla de conciliació que permeta compaginar la vida familiar i laboral, i també ha apostat per la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys. Amb vista a les pròximes eleccions municipals, la candidata del PP a l’alcaldia de Castelló ha assegurat que ix “a guanyar” i que no vol pensar en pactes. “L’única aliança que hi preveig és amb la ciutadania castellonenca”, ha afirmat. 

Entre els principals reptes que afronta Castelló, per a la candidata popular, el més important és la desocupació, per la qual cosa ha assenyalat que els seus esforços, si guanya, se centraran en la creació de treball. Així mateix, ha criticat el pacte de govern actual perquè “genera polèmiques estèrils”, com ara, la retirada de la creu franquista del parc Ribalta que, segons diu, “no molesta ningú”. 

Així mateix, Begoña Carrasco ha confirmat que el seu partit s’ha presentat com a acusació popular en el cas de les presumptes factures falses de la subdelegació del govern a Castelló. “No és ètic i per això volem tindre tota la informació sobre el que va passar”, ha assegurat.

També et pot interessar

stats