Bayo no descarta acudir als tribunals per la invalidació de la seua candidatura

La comissió organitzadora manifesta que els seus avals no estan al corrent del pagament de la quota d'afiliats.

José Luis Bayo mostra el rebut del pagament de la quota del partit
José Luis Bayo mostra el rebut del pagament de la quota del partit / Kai Foersterling (Efe)

José Luis Bayo assegura que en el Partit Popular (PP) valencià, estan "posant obstacles" a la seua candidatura. L'expresident de Noves Generacions, precandidat a la presidència del partit, ha informat que "no descarta" acudir als tribunals si no l'informen per quines "irregularitats" han invalidat els seus avals.

Divendres passat el president de la comissió organitzadora, Luis de Grandes, va explicar que una part dels avals presentats per Bayo no eren correctes perquè no estaven al corrent en el pagament de la quota d'afiliats.

Bayo, al seu torn, ha assenyalat hui en roda de premsa que disposa de proves que els seus avalistes han pagat i que, per això, en paraules seues: "S'estan vulnerant els meus drets fonamentals per a poder concórrer lliurement a ser candidat a president del PP".

L'aspirant al lideratge del partit ha denunciat que no se li ha comunicat quants dels avals presenten irregularitats, ni si compleix el riquisit pel que fa al nombre indispensable per a mantindre la candidatura. "Crec que el comité s'atrinxera darrere de la Llei de protecció de dades", ha indicat.

Així mateix, ha sol·licitat que "de forma immediata" es proclame com a vàlida la seua candidatura a la presidència del PP, i que el personal administratiu del partit trasllade al comité quines són les irregularitats que s'han comés. "De bona fe, espere que siga un error administratiu", ha manifestat.

També et pot interessar

stats