Bárcenas testificarà el 20 de juny presencialment en el juí per la destrucció dels seus ordinadors a la seu del PP

El jutge rebutja que comparega per videoconferència des de la presó i l'extresorer acudirà com a testimoni, però acompanyat d'advocat.

Primera sessió del juí que se celebra en el jutjat penal número 31 de Madrid per la destrucció dels ordinadors de Bárcenas a la seu del PP
Primera sessió del juí que se celebra en el jutjat penal número 31 de Madrid per la destrucció dels ordinadors de Bárcenas a la seu del PP / Emilio Naranjo (Efe)

L'extresorer del Partit Popular Luis Barcenas compareixerà presencialment dijous que ve, 20 de juny, com a testimoni en el juí per la destrucció dels ordinadors amb els quals treballava a la seu de la formació, després que el jutge haja rebutjat que testifique per videoconferència des de presó.

Ha sigut una de les qüestions prèvies resoltes en aquesta primera sessió del juí que se celebra en el jutjat penal número 31 de Madrid. Seuen al banc dels acusats el Partit Popular, la tresorera Carmen Navarro, l'advocat Alberto Durán i l'informàtic José Manuel Moreno per haver esborrat a consciència els discos durs en què Bárcenas emmagatzemava informació de comptabilitat.

El jutge Eduardo Muñoz de Baena ha explicat que, si bé tenia previst permetre que el tresorer, tal com demanava, declarara des de la presó on compleix condemna pel cas Gürtel, després d'escoltar a les parts ha acordat que ho faça de forma presencial, això sí, "acompanyat d'advocat encara que no acudisca en qualitat d'acusat sinó com a testimoni".

També et pot interessar

stats