Bárcenas assegura que va entregar un sobre amb 60.000 euros a Esperanza Aguirre

L'extresorer del PP compareix com a testimoni després d'anunciar la seua intenció de col·laborar amb la justícia.

L'extresorer del PP Luis Bárcenas durant el juí per la presumpta caixa B del partit
L'extresorer del PP Luis Bárcenas durant el juí per la presumpta caixa B del partit / Europa Press

L'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas ha declarat en l'Audiència Nacional en el juí que investiga el cas Púnica que va entregar un sobre amb 60.000 euros a l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre per a finançar la campanya electoral de les eleccions autonòmiques de 2007. Segons ha assegurat, el sobre pertanyia a la constructora Ploder.

Bárcenas està citat com a testimoni després que anunciara fa unes setmanes la seua intenció de col·laborar amb la Justícia i que compareguera també en el juí del cas Kitchen, la causa on s'investiga si se li van robar documents comprometedors per al PP.

Presons proposa 12 dies de permís per a Bárcenas

La Junta de Tractament de la presó madrilenya de Soto del Real ha proposat la concessió de dos permisos penitenciaris de sis dies cadascun per a Bárcenas, encara que haurà de ser el jutge de Vigilància Penitenciària qui prenga la decisió.

Segons han indicat fonts penitenciàries, la decisió unànime de la Junta de Tractament s'ha adoptat perquè Bárcenas ha complit ja un quart de la condemna, després que l'Audiència Nacional acumulara les seues penes.

També et pot interessar

stats