Barcala: "Hem demostrat que hi ha una alternativa fiable a un tripartit d’esquerres"

El candidat del PP a l'alcaldia d'Alacant enfronta el 26M amb la voluntat de "governar encara que siga en minoria".

Barcala:  \"Hem demostrat que hi ha una alternativa fiable a un tripartit d’esquerres\"
Barcala: "Hem demostrat que hi ha una alternativa fiable a un tripartit d’esquerres"

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia d'Alacant, Luis Barcala, ha defés el treball del seu partit, en el govern municipal des de fa un any, i ha assegurat que l'Ajuntament de la ciutat "ha deixat de ser un problema i ara és un solucionador de problemes". Sobre aquesta qüestió, ha afirmat: "Hem demostrat que hi ha una alternativa fiable a un tripartit d’esquerres, que va portar la ciutat a la paràlisi".

En una entrevista en Les notícies del migdia, Luis Barcala ha dit que enfronta les eleccions del 26 de maig amb la voluntat de "governar encara que siga en minoria" i negociant "amb tots els partits". Preguntat sobre si acceptaria un pacte amb Vox, el candidat ha afirmat que, per a entrar en el seu govern, s'ha d'assumir "el projecte íntegre i els valors que defén el PP". 

Sobre el servei de neteja, i després que les últimes dades de l’Organització de Consumidors i Usuaris mostraren que Alacant està considerada la segona ciutat més bruta de l'Estat, Barcala ha assegurat que la ciutat "està més neta que fa un any, però està lluny d'estar tan neta com exigeixen els veïns". Amb tot, ha reivindicat les accions del govern municipal que ha encapçalat, centrades en la planificació, la conscienciació i l'aplicació de sancions econòmiques.

En candidat del Partit Popular també ha abordat la construcció del Parc Central i ha destacat el seu paper per a aconseguir que el Ministeri de Foment, la Generalitat, Adif i l'Ajuntament hagen consensuat el fet de no abandonar cap de les inversions ferroviàries signades el 2003. 

Pel que fa a l'habitatge, Barcala s'ha compromés a, si revalida el càrrec, continuar amb el pla de promoció d’habitatge social i a exigir a la Generalitat "que complisca amb les seues responsabilitats". 

També et pot interessar

stats