Barcala desvela el seu equip de govern a Alacant

Mari Carmen Sánchez, de Ciutadans, serà vicealcaldessa i encapçalarà Turisme i l'àrea LGTBI.

Reunió entre Ciutadans i el PP per a tancar el pacte de govern municipal
Reunió entre Ciutadans i el PP per a tancar el pacte de govern municipal

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala (PP), ha donat a conéixer aquest dilluns com es repartiran les regidories a la ciutat. Gràcies a l'acord que han tancat els populars amb Ciutadans per a revalidar l'alcaldia, les dues formacions constituiran un equip de govern conjunt integrat pels nou regidors del PP i els cinc de Ciutadans. 

En total, sumen 14 representants que governaran en minoria, ja que el consistori en té 29. La cap de llista de la formació taronja, Mari Carmen Sánchez, serà vicealcaldessa, portaveu del govern municipal, primera tinenta d'alcalde, portaveu del seu grup municipal i regidora de Turisme i àrea LGTBI. 

El regidor del PP Manuel Villar serà portaveu adjunt del govern municipal i segon tinent d'alcalde. A més, dirigirà les àrees d'Assessoria Jurídica, Transport i Accessibilitat, Neteja i Gestió de Residus, Medi Ambient i Contractació.

També Manuel Jiménez, del PP,  assumeix Festes, Ocupació de la Via Pública, Participació Ciutadana i Partides Rurals. Antonio Peral tindrà Modernització i Noves Tecnologies, Estadística, Registre General, Coordinació de Projectes i Oficina de Captació de Fons Europeus. 

La popular Julia Llopis gestionarà Acció Social i Família, així com Educació i Sanitat, mentre que Mari Carmen De España tindrà les competències d'Ocupació, encapçalarà l'Agència Local de Desenvolupament i l'Oficina d'Inversions i la Plaça de Bous. José Ramón González estarà al capdavant d'Infraestructures i Manteniment, Seguretat, Mobilitat i Trànsit i Recursos Humans. La seua companya Lidia López tindrà Economia i Hisenda i, a més, Comerç, Hoteleria i Consum.

Des de Ciutadans, Adrián Santos assumirà l'àrea d'Urbanisme i Patrimoni; José Luis Berenguer serà cinqué tinent d'alcalde i gestionarà Esports; Antonio Manresa gestionarà Cultura; María Conejero estarà en Igualtat, Joventut i en Cooperació i Immigració. Finalment, Carlos Mazón se centrarà en la Diputació i no portarà cap àrea.

També et pot interessar

stats