Baltasar Garzón i Hervé Falciani, col·laboradors de l'Agència Antifrau

Els dos participaran en qualitat de membres del consell de participació.

Baltasar Garzón i Hervé Falciani
Baltasar Garzón i Hervé Falciani

L'exjutge de l'Audiència Nacional, Baltasar Garzón, i l'enginyer italo-francés Hervé Falciani, exassessor de la filial suïssa del banc HSBC que va filtrar les dades de milers de defraudadors, col·laboraran amb l'Agència Valenciana Antifrau en qualitat de membres del consell de participació.

Segons recull aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, aquest consell es constitueix com a òrgan assessor i de consulta de l'agència. La seua finalitat és impulsar la vinculació de l'Agència amb la societat civil i la ciutadania facilitant la seua comunicació.

El consell de participació de l'agència queda encapçalat pel director, Joan Antoni Llinares, com a president, i Ana María Fuertes, vicepresidenta en representació de la Fundació per la Justícia.

També formen part del mateix dotze vocalies integrades per persones representants de cadascuna de les organitzacions cíviques de caràcter social que treballen contra el frau i la corrupció en la Comunitat Valenciana o que tenen entre les seues finalitats la transparència de l'activitat pública.

També et pot interessar

stats