Baltasar Garzón no descarta acudir amb la plataforma de Carmena a les municipals de Madrid

L'exmagistrat i promotor d'Actua planteja integrar la seua organització en la candidatura.

Baltasar Garzón ha destacat la figura de Manuela Carmena i ha considerat la possibilitat d'integrar-se en la candidatura electoral
Baltasar Garzón ha destacat la figura de Manuela Carmena i ha considerat la possibilitat d'integrar-se en la candidatura electoral / Europa Press

L'exmagistrat i promotor d'Actua, Baltasar Garzón, ha expressat aquest dissabte en un acte a Leganés (Madrid), el "suport clar" a l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i no ha descartat que la seua organització política s'integre en l'eventual candidatura de la regidora madrilenya de cara a les eleccions municipals del pròxim any.

Garzón ha assenyalat que Manuela Carmena "és la persona ideal per a continuar en l'alcaldia de Madrid". Encara que ha reconegut que "ningú és imprescindible en cap lloc", l'exmagistrat ha considerat que Carmena és una figura important en el "repte de Madrid".

A més, el promotor d'Actua no ha descartat que la seua formació política s'integre en la candidatura que l'alcaldessa de la capital de cara a les eleccions municipals del 2019. "Jo personalment done suport a aquesta candidatura", ha dit Garzón, que reconeix que qualsevol decisió d'aquest tipus "haurà de ser consensuada pels òrgans d'Actua".

També et pot interessar

stats