Baldoví torna a encapçalar la llista de Compromís al Congrés per a les generals

El valencià ha tingut en la cambra un paper destacat en reivindicacions com la reforma del finançament o la protecció dels cítrics.

Baldoví ha sigut cap de cartell de Compromís des de 2011 i anteriorment alcalde de Sueca
Baldoví ha sigut cap de cartell de Compromís des de 2011 i anteriorment alcalde de Sueca / Europa Press

Entre les seues reivindicacions destaquen la reforma del sistema de finançament autonòmic, el corredor mediterrani o la protecció de la taronja valenciana.

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, tornarà a encapçalar la llista de Compromís al Congrés per a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril. La formació valenciana aposta de nou pel polític de Sueca per a ser el número u i ha sigut avalat pels representants més coneguts de la formació i sense que hi haja candidat alternatiu, com va succeir amb Mónica Oltra, segons ha informat la coalició.

Baldoví ha sigut cap de cartell de Compromís des de 2011 i anteriorment alcalde de Sueca. El valencià ha tingut un paper destacat en reivindicacions com ara la reforma del sistema de finançament autonòmic, el corredor mediterrani o la protecció de la taronja valenciana.

A més, com a diputat ha sigut considerat el polític millor valorat per la ciutadania segons diversos baròmetres del CIS.

També et pot interessar

stats