Baldoví insisteix que el PSOE i Podem haurien de parlar d'una "punyetera vegada" i "rebaixar les exigències"

El diputat de Compromís confessa que cada vegada és "menys optimista" amb què no se celebren unes segones eleccions.

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, i el presidet del govern en funcions, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu
El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, i el presidet del govern en funcions, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu / Efe

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha insistit que el PSOE i Unides Podem haurien de seure a negociar d'una "punyetera" vegada i "rebaixar les exigències" per a conformar un govern. No obstant això, ha confessat que cada vegada és "menys optimista" amb el fet que no se celebren unes segones eleccions. 

A més, el diputat valencià ha advertit que l'"única" via que té Sánchez per a seguir com a president del govern és amb un acord amb Unides Podem, PNB, PRC i Compromís. "Jo apel·laria a la generositat de totes les parts, no solament de Podem, també l'altura de mires que ha de tindre el PSOE perquè no hi ha una altra via", ha afegit.

No obstant això, ha assegurat que és "menys optimista" quant al fet que es forme govern al setembre i s'eviten una repetició d'eleccions, ja que li va inquietar "molt" les intervencions del ple de dijous en el Congrés per part del PSOE i Unides Podem perquè no va veure "un mínim d'acostament" entre ambdues. 

També et pot interessar

stats