Baldoví, sobre el cas Vinícius: “Assenyala un problema de racisme que passa en molts camps, al Bernabéu també”

El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat critica la retirada de la targeta roja al futbolista i assegura que “els tentacles del madridisme són molt allargats”

El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví
El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví / Jorge Gil / Europa Press

El candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, ha donat aquest dimecres la “benvinguda” a la repercusió que ha tingut el cas dels insults al futbolista del Reial Madrid, Vinícius, ja que “aquesta sobre dimensió assenyala un problema de racisme, que passa en molts camps de futbol, al Bernabéu també”.

Baldoví ha remarcat que “en temes de racisme hem de ser inflexibles i el València ho ha sigut”, en referència a la decisió de club d'expulsar per a tota la vida les persones que proferiren insults racistes cap al jugador, col·laborant amb la policia per identificar-les.

Pel que fa a la sanció imposada al València pel Comité de Competició, que tanca una de les graderies de l’estadi Mestalla durant cinc partits, el candidat de Compromís ha dit que “ja li l'hagueren poguda posar a altres camps i no s'ha fet”. El polític ha recordat als “energúmens” que van envair el camp de l'Espanyol “amb intenció d'agredir” als jugadors de Barcelona quan celebraven el títol de Lliga.

Finalment, sobre la retirada de la targeta roja que va veure Vinícius durant la trobada a Mestalla per colpejar a Hugo Duro, el líder de Compromís ha criticat la decisió perquè “hi ha agressió”. “Una altra cosa és que li hagueren pogut traure també la targeta al jugador de València, però els tentacles del madridisme són molt allargats” ha afirmat.

També et pot interessar

stats