Baldoví afirma que té la "consciència molt tranquil·la" davant la citació judicial

El diputat de Compromís ha de declarar el 17 de febrer per un delicte urbanístic quan era alcalde de Sueca.

El diputat de Compromís, Joan Baldoví en una imatge d'arxiu
El diputat de Compromís, Joan Baldoví en una imatge d'arxiu / Europa Press

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha assegurat aquest dilluns que té la "consciència molt tranquil·la" per la cita judicial del pròxim 17 de febrer per un delicte urbanístic, per la seua condició d'exalcalde de Sueca. 

"Podeu estar ben segurs que tinc la consciència ben tranquil·la i puc mirar a les meues filles a la cara cada dia que passa, i a tots", ha afirmat Baldoví.

Els periodistes li han preguntat si considera que la imputació judicial "pot perjudicar d'alguna manera la negociació dels pressupostos generals". El diputat ha respost que té "la cara ben alta", perquè "és un tema que no és per cap delicte".

El cas té el seu origen en una denúncia presentada el 2007 per uns propietaris d'una urbanització per unes obres annexes sense llicència que incorrien, a més, en un excés de volumetria, i la il·legalitat d'aquestes obres va ser reconeguda per l'Ajuntament de Sueca.

El cas va arribar fins al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que va donar la raó als denunciants, encara que les ordes successives, primer de paralització de les obres i després de demolició, no es van arribar a executar mai.

També et pot interessar

stats