Aznar torna a València per a reivindicar l'ADN del PP

Quan falten quinze dies perquè comence la campanya del 28A, les formacions valencianes criden a la mobilització de l'electorat.

VÍDEO | Aznar torna a València per a reivindicar l\'ADN del PP

L'expresident del govern espanyol, José María Aznar, ha sigut el protagonista d'un dels mítings destacats de la precampanya electoral del Partit Popular de la Comunitat Valenciana. El president de la FAES, que torna a tindre presència en la carrera electoral des que Pablo Casado lidera el partit, ha tornat a València després de 16 anys per a donar suport a la candidata a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, i també a la cap de llista a les municipals a l'Ajuntament de València, María José Català.

La seua intervenció deixa un Aznar en estat pur, que ha demanat el vot de la dreta i ha llançat un contundent missatge dirigit a Vox sense anomenar la formació explícitament. "A mi ningú em parla d'una dreta covarda mirant-me a la cara, perquè no m'aguanta la mirada", ha desafiat. 

L'expresident espanyol també ha defés amb orgull el gir cap a l'ADN original del PP protagonitzat per Pablo Casado, i ha advertit que la formació no està "disposada" al fet que la Comunitat Valenciana "siga un barri secundari del nacionalisme català".

Polarització a dreta i esquerra

Quan falta un mes per a la doble jornada electoral del 28A, la primera cita d'enguany amb les urnes, i només 15 dies perquè comence la campanya electoral, la resta de forces polítiques s'afanyen també a perfilar els seus missatges per a demanar el vot a la ciutadania.  

Compromís i PSPV defenen el bloc d'esquerres com a garantia de l'estat de benestar i dels drets socials, una reivindicació a la qual també se suma la tercera pota del Botànic, Podem. Mentre, des de Ciutadans, Toni Cantó considera que és inajornable acabar amb el govern producte d'aquest pacte.

També et pot interessar

stats