Aznar tanca a València l'acte de la FAES sobre reforma fiscal i finançament autonòmic

En la jornada participen l'exministre d'Economia Román Escolano i el catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València Vicente Garrido.

L'expresident del Govern i del Partit Popular José María Aznar en una imatge d'arxiu
L'expresident del Govern i del Partit Popular José María Aznar en una imatge d'arxiu / Eduardo Parra (Europa Press)

L'expresident del govern espanyol, José María Aznar, clausura, aquest dilluns a València, el tercer Fòrum d'Idees FAES, en què debatran sobre la necessitat d'una reforma fiscal i els problemes derivats de l'actual sistema de finançament autonòmic. 

Segons un comunicat de la fundació, la jornada serà en l'hotel SH Valencia Palace, la inaugurarà el director de la FAES, Javier Zarzalejos, i hi participaran diversos experts en la matèria, entre ells l'exministre d'Economia Román Escolano i el catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València Vicente Garrido. 

Els ponents desenvoluparan en dues taules les claus del sistema de finançament i les vies per a reformar-lo, una reivindicació especialment reclamada a la Comunitat Valenciana, així com les àrees de millora de l'estructura impositiva espanyola per a configurar un sistema tributari "just i eficient". 

També et pot interessar

stats