Aznar ofereix suport a Catalá per a aconseguir inversions i oportunitats per a València

L'expresident del govern espanyol col·laborarà amb l'alcaldessa per a "tornar a situar València en el mapa nacional i internacional"

Català i Aznar aquest dimecres a València
Catalá i Aznar aquest dimecres a València / Twitter: @mjosecatala

L'expresident del govern espanyol i president de la Fundació FAES, José María Aznar, ha oferit aquest dimecres el seu suport i col·laboració a la nova alcaldessa de València, María José Catalá, per a aconseguir inversions i oportunitats per a la ciutat.

Catalá ha rebut Aznar a l'ajuntament, on li ha entregat una reproducció del primer segell de la ciutat, de 1351, i un llibre sobre la catedral de València, i li ha mostrat els quadres dels alcaldes que ha tingut la capital valenciana, entre aquests Rita Barberá.

L'alcaldessa ha agraït a l'expresident del govern i del PP la seua visita a València i els seus bons desitjos per al futur de la ciutat en un missatge en Twitter.

En la trobada a l'ajuntament, en el qual també ha sigut present el subsecretari d'Institucional del PP i eurodiputat valencià Esteban González Pons, han parlat de la situació personal de l'alcaldessa, que acaba de ser mare per segona vegada, i de tornar a situar València en el mapa nacional i internacional.

Segons fonts municipals, Aznar ha oferit el suport i la col·laboració que puga prestar per a ajudar la ciutat en aquesta expansió.

També et pot interessar

stats