Ayuso parla d'un "ambient preguerracivilista" a Espanya

La presidenta de la Comunitat de Madrid manté que Pedro Sánchez "disfruta com Neró veient-ho tot cremar".

Isabel Díaz Ayuso mostra un llambordí en el ple de l'Assemblea de Madrid aquest dijous
Isabel Díaz Ayuso mostra un llambordí en el ple de l'Assemblea de Madrid aquest dijous / Efe

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha sostingut que el president del govern, Pedro Sánchez, "disfruta com Neró, des de la Moncloa veient-ho tot cremar".

En una entrevista en esRadio la dirigent madrilenya ha recalcat que a la Moncloa hi ha "uns polítics, uns moviments", que estan "portant un ambient preguerracivilista" a Espanya.

"Un des dels carrers crema la convivència i la violència i un altre que ho instiga des de dins de manera molt més fina, que és el president del govern i l'absolut responsable de tot el que està passant", ha declarat.

Per a Ayuso, Sánchez "mou els fils" donant-li material segons a quins moviments segons les seues necessitats. "Comprarà i farà el que faça falta segons les circumstàncies. Sense cap mena de principis i arribant fins a les últimes conseqüències", ha dit. La cap de l'executiu madrileny ha sostingut que mai havia vist un president del govern "que promoguera la divisió territorial i l'enfrontament entre presidents autonòmics i entre partits diferents.

Per contra, segons Ayuso, hi ha altres polítics que defensen "una Espanya unida, una Espanya forta", on prevalen "l'esforç, el mèrit, el respecte i el treball". "Crec que tots aquells que tenim valors compartits, malgrat les diferències, ens hem d'entendre. No ho hem fet en aquest temps i ací estan els resultats", ha apuntat.

També et pot interessar

stats