Ayuso modifica l’agenda i acudirà a la convenció nacional del PP a València, el 2 d'octubre

La presidenta madrilenya vol estar present en la taula de presidents autonòmics amb altres barons territorials del partit

Ayuso en la inauguració de la Fira del Vehicle Elèctric de Madrid 2021
Ayuso, en la inauguració de la Fira del Vehicle Elèctric de Madrid 2021 / Isabel Infantes (Europa Press)

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, acudirà finalment a la convenció nacional del Partit Popular, que serà a València el 2 d'octubre, després de modificar l'agenda del seu viatge als Estats Units, segons han informat fonts del govern madrileny.

Ayuso parteix aquest cap de setmana per als Estats Units, en un viatge que busca situar la Comunitat entre inversors i altres referents nord-americans i potenciar la marca Madrid. La mateixa presidenta madrilenya va dir divendres passat que estava "fent els possibles" per a quadrar la seua agenda i poder anar a la convenció nacional, al mateix temps que va assegurar que ella "no eclipsaria mai" Pablo Casado en un "acte d'aquesta magnitud".

Taula de presidents autonòmics 

Fonts de l'executiu autonòmic han indicat que, per a poder arribar dissabte a València, la presidenta madrilenya ha hagut de modificar la seua agenda i avançar la tornada perquè havia programat un viatge d'una setmana. Ayuso anirà directament a València des dels Estats Units i la seua intenció és estar present en la taula de presidents autonòmics, en la qual participaran també altres barons territorials de la formació.

Aquest mateix dia també està prevista una altra taula amb presidents provincials i alcaldes del partit. La clausura de la convenció nacional serà a càrrec de Pablo Casado el diumenge 3 d'octubre a la plaça de bous de València.

També et pot interessar

stats