Ayuso: “Hui comença un nou capítol en la història d’Espanya”

El PP defensa una victòria que considera que és una prova del fracàs de Pedro Sánchez i de la seua forma d'entendre Espanya

Casado i Ayuso celebren resultat electoral
Casado i Ayuso celebren el resultat electoral / Mariscal / Efe

Isabel Díaz Ayuso ha eixit al balcó de Génova amb poc menys del 60% del vot escrutat. Acompanyada de Pablo Casado, president del PP nacional, ha eixit en un ambient d’eufòria, amb militants que han estat durant hores al carrer. El primer a parlar ha sigut Pablo Casado: “El PP ha guanyat les eleccions”, ha començat. “Ha guanyat la llibertat”, ha remarcat en la seua intervenció. “Ha perdut la política de confrontació i ha guanyat la concòrdia”, ha afegit. El president del PP ha tornat a interpretar el resultat en clau espanyola i creu que és l’inici d’una victòria estatal. En diferents moments del discurs de Casado, els militants corejaven el nom d’Ayuso.

La presidenta madrilenya i guanyadora dels comicis ha defensat un govern per a tots i el final de la supèrbia amb la qual, ha dit, es governa des de la Moncloa. “Hui comença un nou capítol en la història d’Espanya”, ha remarcat Ayuso. “Madrid és llibertat i per això el 'sanchisme' no aconsegueix entrar a Madrid”, ha defensat la política popular durant la seua intervenció. "Espanya comença a Madrid", ha afegit.

També et pot interessar

stats