Ayuso: "Comença una nova etapa en què Madrid i la Comunitat Valenciana caminaran de la mà"

La presidenta de la Comunitat de Madrid i el candidat a Aragó assisteixen a les Corts a la proclamació de Carlos Mazón com a president de la Generalitat

La presidenta de la Comunitat de Madrid Isabel Díaz Ayuso atén la premsa a les portes de les Corts
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, atén la premsa a les portes de les Corts / À Punt NTC

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, creu que amb la presa de possessió de Carlos Mazón com a president de la Generalitat "comença una nova etapa" en què la Comunitat de Madrid i la valenciana "caminaran de la mà", una relació per la qual anticipa "resultats molts bons" per a la ciutadania. Així ho ha afirmat en declaracions als mitjans en arribar a les Corts per a assistir a proclamació formal de Mazón, a què ha assistit acompanyada pel president de la Diputació de València, Vicente Mompó, l'alcaldessa de València, María José Catalá, l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, i l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala. "M'ompli d'orgull, la veritat", ha assegurat la líder madrilenya, que ha dit estar "molt contenta de viure en primera persona un dia tan important per a tots els veïns, per a tot el poble de la Comunitat Valenciana i de les tres províncies".

Ayuso també ha compartit el desig que el canvi iniciat a l'autonomia "arribe a tota Espanya a partir del diumenge" en què se celebren les eleccions generals, i ha defés que des del PP treballaran "amb tota la il·lusió perquè es produïsca". 

Jorge Azcón: "Mazón té els requisits per a ser un magnífic president"

Entre les persones convidades a la tribuna de la cambra valenciana també ha estat la secretària general del PP estatal, Cuca Gamarra i el guanyador de les eleccions del 28M a la Comunitat d'Aragó i candidat a la presidència Jorge Azcón. El líder popular ha anticipat un futur "en positiu" per a la Comunitat Valenciana amb Mazón al comandament. Considera que "té els dos requisits bàsics per a ser un magnífic president"; ser "una bona persona, amb bon cor, bons sentiments" i tindre "capacitat" per a governar.

També et pot interessar

stats