Podem assegura que no hi ha "a penes avanços" en les propostes del PSOE

Demana "prudència" i "no generar expectatives" davant la possibilitat d'un acord amb els socialistes per a la investidura.

VÍDEO | Podem assegura que no hi ha \"a penes avanços\" en les propostes del PSOE

Podem ha demanat "prudència" i "no generar expectatives" davant la possibilitat d'un acord amb el PSOE per a la investidura del candidat Pedro Sánchez. Segons la formació morada, "no hi ha a penes avanços en les propostes que fa el PSOE".

Així han reaccionat des de Podem després de conéixer la nova oferta que els ha fet el PSOE en la reunió que mantenen la vicepresidenta Carmen Calvo i el secretari d'acció de govern i d'acció institucional de la formació morada, Pablo Echenique.

No obstant això, des d'aquesta formació, no han revelat en què consisteix la proposta que els han traslladat els socialistes.

El partit de Pablo Iglesias reclama llocs amb competències des dels quals puga desenvolupar les polítiques relacionades amb àrees que considera prioritàries, com ara medi ambient, hisenda, ciència, igualtat i ocupació.

Els dos partits tenen menys de 24 hores per a arribar a un acord, perquè Sánchez siga investit president i formar així el primer govern de coalició d’esquerres de la democràcia espanyola.

Dalmau: “Els espanyols han votat per un govern de coalició”

El vicepresident segon del Consell, Rubén Martínez Dalmau, ha afirmat que espera que aquest dijous puga haver-hi govern a Espanya, perquè "els espanyols han votat per un govern de coalició" i per tant ha d'haver-lo.

Dalmau ha manifestat que espera que tots siguen "prou madurs per a entendre el que ha votat el poble espanyol, i per tant per a poder tindre demà un govern de coalició a Espanya".

També et pot interessar

stats