Arxiven la causa per prevaricació contra l'alcalde de la Nucia i dotze regidors

Estaven investigats per presumptes irregularitats en el pagament de nòmines de 23 treballadors interins.

L'Audiència d'Alacant en una imatge d'arxiu
L'Audiència d'Alacant en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'Audiència d'Alacant ha arxivat la causa contra l'alcalde de la Nucia, Bernabé Cano, i dotze regidors del Partit Popular per presumpta prevaricació. Estaven investigats per suposades irregularitats en el pagament de nòmines de 23 treballadors interins.

El tribunal desestima així el recurs d'apel·lació interposat pel PSPV i Ciutadans i ratifica la resolució del jutjat de primera instància de la Vila Joiosa. El jutge instructor considera que no es discuteix que els treballs "van ser efectivament prestats a favor del consistori" i que, per tant, els treballadors havien de cobrar els seus honoraris. D'aquesta forma, no veu prevaricació en l'alçament reiterat de les successives objeccions que imposava la Intervenció al pagament de les nòmines.

L'alcalde de la Nucia ha acusat l'oposició d'orquestrar una campanya d'assetjament contra ell i els regidors. Ha anunciat que s'iniciarà la tramitació d'una nova oferta d'ocupació pública per a regularitzar la situació dels 23 treballadors interins i complir la sentència del TSJCV que anul·lava la convocatòria llançada en 2008.

També et pot interessar

stats