Arxivada la causa contra l'alcaldessa d'Almenara

L'exsecretària de l'ajuntament la va denunciar pel ple on es va aprovar obrir-li un expedient per acumular una dotzena de faltes.

L'alcaldessa d'Almenara, la socialista Estíbaliz Pérez
L'alcaldessa d'Almenara, la socialista Estíbaliz Pérez / À Punt NTC.

L'Audiència de Castelló ha arxivat, per tercera vegada, la denúncia de l'exsecretària de l'Ajuntament d'Almenara, a la Plana Baixa, contra l'alcaldessa, la socialista Estíbaliz Pérez. La funcionària la va denunciar arran del procés municipal obert en esta localitat de la Plana Baixa per a rellevar-la del lloc de treball per presumptes irregularitats. L'exsecretària va presentar la denúncia pel ple on es va aprovar obrir-li un expedient per acumular una dotzena de faltes greus i molt greus, i una més lleu en el lloc de treball del que, finalment, la van rellevar. Anava en contra de l'alcaldessa, però després la va ampliar a altres treballadors de l'Ajuntament. 

Un jutjat de Nules ja va ordenar l'arxivament de la causa, però l'exsecretària municipal hi va recórrer en contra i ara l'Audiència de Castelló no sols desestima el recurs sinó que també la condemna a assumir les costes del procés judicial. Arran del cas, el PP va demanar reiteradament la dimissió de l'alcaldessa i ara els socialistes demanen unes disculpes públiques. 

També et pot interessar

stats