Arrimadas presenta la campanya ‘Units i endavant’ per a la seua candidatura a la direcció de Ciutadans

La candidata ha afirmat que la seua formació és l'única de centre, liberal i reformista.

Inés Arrimadas durant la presentació de la campanya ‘Units i endavant’ de la seua candidatura
Inés Arrimadas durant la presentació de la campanya ‘Units i endavant’ de la seua candidatura / Chema Moya (Efe)

La portaveu parlamentària de Ciutadans i candidata a presidir la formació taronja, Inés Arrimadas, ha arrancat la seua campanya de primàries aquest diumenge amb un acte en el qual ha presentat un equip “unit” amb l'esperança de dirigir un partit en el qual “no sobra ningú”.

En un acte celebrat en un centre cultural de Madrid, Arrimadas ha afirmat que Ciutadans és l'única formació de centre, liberal i reformista a Espanya. Ha advertit que “sense un centre polític fort” el govern de coalició entre el PSOE i Unides Podem podria durar 10 anys.

Segons la candidata, el partit ha fet l’“autocrítica necessària” després del resultat de les eleccions del novembre passat.

La candidatura a la direcció de la formació taronja d'Arrimadas estarà encapçalada per dones: la seua candidata a la secretaria general és Marina Bravo i l'aspirant a portaveu és Melissa Rodríguez.

En l'acte, la portaveu ha estat acompanyada d'afiliats i dirigents del partit com Ignacio Aguado, vicepresident madrileny, i Juan Marín, vicepresident andalús.

També et pot interessar

stats