Arrimadas: "El pacte entre el PSOE i Podem és un acord infame”

La portaveu de Ciutadans al Congrés ha explicat que Sánchez vol "defensar una cadira i no un projecte per a Espanya".

Arrimadas: \"El pacte entre el PSOE i Podem és un acord infame”
Arrimadas: "El pacte entre el PSOE i Podem és un acord infame”

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha començat la seua intervenció durant la primera jornada de la sessió d'investidura de Pedro Sánchez com a president del govern, dient que el pacte entre el PSOE i Podem és "un acord infame", ja que Sánchez "es va presentar a les eleccions prometent just el contrari que ha dit hui a la cambra".

A més, ha criticat l'acord amb ERC i el PNB, i assegura que les cessions concedides als partits independentistes no seran les úniques i que "ERC i el PNB passaran per caixa cada vegada que el govern vulga aprovar alguna cosa".

Arrimadas ha recordat l'acord constitucionalista proposat per Ciutadans "estenent la mà al partit socialista" i que altres membres del PSOE van aprovar, però que Sánchez ha volgut rebutjar. La portaveu de Ciutadans ha recalcat que Sánchez "tenia altres alternatives", però ha preferit pactar amb els nacionalistes i amb els independentistes.

Pel que fa al discurs del candidat a la presidència, Arrimadas ha afirmat que "ha sigut un discurs de partit i no de futur", en què tracta de "defensar una cadira i no un projecte per a Espanya, perquè no en té".

Arrimadas ha denunciat els continus canvis d'opinió de Sánchez i ha recorregut a l’hemeroteca per a recordar el que deia en aquell moment i el que diu ara. De fet, ha arribat a dir que quan deia que no dormiria tranquil amb un govern de coalició amb Podem, semblava "molt de dretes". "Els espanyols tenen memòria i estan intranquils", ha destacat.

En aquest punt, ha subratllat que Sánchez es va presentar a les urnes "dient el contrari" al que manté ara i "això no és el que han votat els espanyols". "No li ha votat ningú en aquest país per a cometre la infàmia que pensa cometre mentre els 120 diputats socialistes callen i atorguen", ha exclamat.

També et pot interessar

stats