Arrimadas confirma que aspira a ser cap de llista de Ciutadans al Congrés per Barcelona

La presidenta a Catalunya assenyala que vol ajudar a traure "Sánchez de La Moncloa" i el "separatisme del Govern d'Espanya".

EFE
EFE / Luca Piergiovanni

La presidenta de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha confirmat aquest dissabte a Madrid que concorrerà a les primàries per a les eleccions generals del 28 d'abril com cap de llista per Barcelona. En el marc d'un acte amb Albert Rivera, Arrimadas ha dit que es presenta per a "traure Pedro Sánchez de La Moncloa" i "Torra i el separatisme del Govern d'Espanya". 

D'aquesta manera, la presidenta de la formació a Catalunya, haurà de concórrer a les primàries de Ciutadans el 9 de març i, en cas de ser elegida, encapçalaria la llista per Barcelona, mentre que Rivera seria el líder de la llista de Madrid.

La candidata a les primàries de Ciutadans per Barcelona, ha afirmat que "té la responsabilitat de defensar els constitucionalistes catalans" i que "es deixarà la pell perquè Albert Rivera siga el pròxim president del Govern d'Espanya".

En l'acte, Rivera ha qualificat Arrimadas com "la dona més preparada i més valenta de la política espanyola" i que té "la sort de comptar amb ella en el partit".

També et pot interessar

stats