Arrimadas anuncia una convenció per a "rellançar el projecte" de Ciutadans

La presidenta de del partit taronja ha nomenat com a nous vicesecretaris generals Edmundo Bal i Daniel Pérez

Imatge d'arxiu de la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas
Imatge d'arxiu de la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas
05 de maig 2021 - 14:05

La presidenta de Ciutadans no ha posat sobre la taula la dimissió de cap dirigent del partit després del resultat en les eleccions d'aquest dimarts ala Comunitat de Madrid, sinó que s'ha proposat "rellançar" el projecte "de centre liberal" que representa i ha anunciat un "procés participatiu" amb la militància que desembocarà en una convenció política el mes de juliol.

En la seua intervenció davant els membres del comité permanent de Ciutadans, reunits aquest dimecres a la seu del partit, Arrimadas ha assenyalat que Ciutadans continuarà sent la veu dels qui han decidit donar-li el seu vot tot i el context de "polarització" política actual i ha defensat que és una formació "absolutament imprescindible". "Continuem treballant perquè aquest projecte val la pena i, sobretot, perquè Espanya val molt la pena", ha manifestat.

A més, ha agraït al candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid, Edmundo Bal, la seua "dedicació" durant la campanya electoral i ha anunciat el seu nomenament i el de Daniel Pérez Calvo, secretari de Comunicació del partit i portaveu en les Corts d'Aragó, com a sotssecretaris generals.

Sobre el "procés participatiu" amb la militància, que en principi estava previst per a l'any passat, ha explicat que es realitzarà ara que s'acaben de renovar les estructures orgàniques del partit i que s'acosta el final de la pandèmia del coronavirus.

El comité permanent visitarà les désset comunitats autònomes amb l'objectiu de construir el partit "de baix cap a dalt" i plantejar que el debat polític "es torne a centrar en les propostes", i les conclusions d'aquest procés es reflectiran en una "convenció política" al juliol, segons ha indicat.

També et pot interessar

stats