Arriba als jutjats el presumpte cas de nepotisme que esguita l’alcalde de Crevillent

S’investiga si va contractar familiars mentre estava al capdavant del patronat d’Esports.

VÍDEO | Arriba als jutjats el presumpte cas de nepotisme que esguita l’alcalde de Crevillent

Les declaracions judicials pel presumpte cas de nepotisme que esguita l’alcalde de Crevillent, César Augusto Asencio, s’han iniciat aquest dilluns. El fiscal anticorrupció ha citat com a investigades 10 persones, algunes de les quals són regidors i altres, funcionaris en actiu del consistori crevillentí. 

El primer a declarar és l’interventor de l’ajuntament durant 4 anys i mig, Fernando Urruticoechea, expulsat del consistori per dos expedients disciplinaris i d’ací a dies ho farà el vicepresident segon de la Diputació d’Alacant i alcalde de Crevillent, César Augusto Asencio. La seua imputació respon a presumptes irregularitats en contractes lligats a l’àrea d’esports.

El fiscal va traslladar al jutge que veia indicis de delicte en l’actuació d’Asencio durant la seua etapa com a president del Patronat Municipal d’Esports, que coincideix amb les irregularitats que es van mantindre durant una dècada. 

El coordinador del Patronat d’Esports era un funcionari que va adjudicar als seus fills la gestió de tot el personal, el manteniment del centre i les activitats, per mitjà de dos empreses que també contractaven els seus familiars. 

També et pot interessar

stats