Arranca a Castelló la comissió de govern obert per decidir el futur polític de la vicealcaldessa Ali Brancal

Brancal, junt a Nomdedéu, està investigada per usar el correu de l’ajuntament per a repartir propaganda electoral.

Europa Press
Europa Press

Aquest dijous arranca a Castelló la comissió de govern obert on es decidirà el futur polític de la vicealcaldessa Ali Brancal, que està investigada per usar el correu de l’ajuntament per a repartir propaganda electoral. La pròpia Brancal va demanar la celebració d’aquesta comissió que farà una investigació interna per a aclarir els fets. 

L’assumpte ha tensat el govern bipartit de Castelló, integrat pel PSPV i per Compromís perquè tenen un codi de bon govern, ara sota sospita. Són moltes les veus que en demanen la dimissió, de fet, l’alcaldessa, en poques paraules, ha dit en públic que si Brancal fora socialista ja estaria fora del govern.

En el ple del mes de febrer d’enguany, el regidor del PP Pérez Macián va obrir un sobre que contenia propaganda electoral de Compromís. Macián va indicar que aquell material l’havia enviat la vicealcaldessa Ali Brancal, mitjançant el servei de correu municipal. El regidor del Partit Popular va denunciar els fets i tant la vicealcaldessa com el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, estan sent investigats per presumpta malversació.

També et pot interessar

stats