Aragonès visita Junqueras a la presó per a tractar la negociació amb el PSOE

El vicepresident del govern català i el líder d'ERC també han valorat els resultats del congrés del partit de dissabte passat.

El coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, en una imatge d'arxiu
El coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, en una imatge d'arxiu / Europa Press.

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha visitat aquest dimarts el líder del seu partit, Oriol Junqueras, i l'exconseller Raül Romeva, a la presó de Lledoners (Barcelona), per a parlar de l'estat de les negociacions amb el PSOE. 

La trobada ha tingut lloc el mateix dia que la defensa de Junqueras ha sol·licitat formalment al Tribunal Suprem que declare la nul·litat de la sentència i n'ordene l'"alliberament immediat" perquè puga viatjar al Parlament Europeu a prendre possessió de l'acta de diputat.

Aragonès i Junqueras, a més d'abordar el possible acord que permeta la investidura de Pedro Sánchez, han valorat els resultats del congrés d'ERC celebrat dissabte passat, segons han explicat fonts del partit.

Aquest matí, en la vespra de Nadal, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, també ha visitat els líders independentistes presos en Lledoners i l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, a la presó de Mas d'Enric, a Tarragona.

També et pot interessar

stats