Aragonès suspén l'agenda pública i programa reunions després de la qüestió de confiança plantejada per Junts

Presidència confirma que Aragonès no la presentarà i recorda que aquesta iniciativa suposa “retirar la confiança” al cap del govern

El president Pere Aragonés intervé, des de la tribuna, en el debat de política general que se va celebrar aquest dimarts al parlament català
El president Pere Aragonés intervé, des de la tribuna, en el debat de política general que se va celebrar aquest dimarts al parlament català / À Punt NTC

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha suspés l'agenda prevista per a aquest dimecres, i que contemplava diverses reunions, després que Junts per Catalunya plantejarà, unes hores abans, que se sotmetera a una qüestió de confiança.

Fonts de Presidència consultades per Europa Press han detallat que Aragonès mantindrà al Palau de la Generalitat aquestes trobades, que no han concretat, i han insistit que Aragonès no presentarà una qüestió de confiança.

Les mateixes fonts han assenyalat que plantejar una qüestió de confiança al president suposa "retirar la confiança" al govern i al cap de l'executiu.

El president de Junts per Catalunya al Parlament, Albert Batet, va anunciar aquest dimarts en el debat de política general del parlament que el seu grup demanarà a Aragonès sotmetre's a una qüestió de confiança si no aclareix amb major "concreció" com complirà l'acord de govern.

Davant aquesta proposta de Junts, Aragonès va avisar: "No entraré en cap joc que sotmeta les institucions catalanes a una incertesa i a una interinitat que els ciutadans de Catalunya no mereixen".

En concret, Aragonès ha suspés la seua agenda prevista en diversos municipis de la província de Barcelona.

També et pot interessar

stats